B-Served

Voor een uniek ervaring

Bserved staat voor klasse, stijl en hospitality. Of het nu gaat om een representatieve host, een gedreven teamleider, een wervelende standbemanning, een enthousiast promotieteam of een charmante hostess, bij Bserved bent u aan het juiste adres. Wij staan er voor garant dat onze medewerkers en styling optimaal aansluiten bij uw concept en de door u gewenste uitstraling. Maatwerk dus. Al onze medewerkers zijn geselecteerd op servicegerichtheid en uitstraling en zij worden door ons opgeleid tot echte hospitality professionals. Bserved is en full-service bureau en gespecialiseerd in hospitality medewerkers voor evenementen, beurzen en congressen door het hele land.

BEKIJK DE WEBSITE

Tweetal Belevingscatering

Beleef het totaalconcept in catering

Wij geloven in passiemanagement. Dat houdt in dat mensen die in ons team passen weten dat dit vak hard werken is, weten waarvoor ze Tweetal kiezen en dat teamwork ons motto is! Ofwel, geen extra motivatie nodig hebben om de juiste dingen te doen.

Wij maken gebruik van het principe dat iedereen het beste tot zijn recht komt als je zijn/haar passie raakt. Op mogelijke opdrachten schrijf je je dan ook zelf in en benoemen we gezamenlijk de kartrekker voor deze opdrachten. We doen dus wat we leuk vinden.

Elke opdracht heeft zijn eigen specialisme nodig en wij willen dat de klant voelt en ervaart dat we de juiste persoon voor de juiste klus inzetten. U ervaart gepassioneerde en gemotiveerde mensen. De klant is uiteraard hoofdrolspeler over zijn eigen opdracht en we kunnen prima tegen kritiek, want klanten zijn onze referentie en vertellen door wat wij niet kunnen overbrengen.

BEKIJK DE WEBSITE

Venema Stroomvoorzieningen

Alle elektrischiteit voor uw feest

Bij Venema Verhuur kennen we als geen ander het belang van goed werkend materieel. We hebben daarom een servicelijn die u dag en nacht kunt bellen in geval van storingen met gehuurde machines, maar ook als u een defect heeft aan uw eigen materiaal gaan we meteen voor u op zoek naar een oplossing. We gaan u eerst telefonisch ondersteunen, maar meestal gaan we snel over tot het leveren van een vervangende machine. Zo kunt u weer doorgaan met uw werkzaamheden en hebben wij er weer een tevreden klant bij!

BEKIJK DE WEBSITE

EFFEKTIEF GROEP

Professioneel schoonmaakbedrijf

Effektief Groep is al meer dan een halve eeuw een vertrouwd adres voor alle vormen van schoonmaakonderhoud. Of het nu gaat om schoonmaken van uw kantoor, gevelreiniging, glasbewassing, sanitaire supplies of dieptereiniging. Elke schoonmaakuitdaging kunt u bij ons onder brengen. Door onze hechte samenwerking met Tweetal weten we als geen ander hoe het is om in te spelen op uw evenement.

BEKIJK DE WEBSITE

Wil Je Koffie

Contentproductie en marketing-automation

BEKIJK DE WEBSITE