Uw evenement-specialist

In ons vak is het gebruikelijk dat Tweetal steeds verder wordt uitgedaagd door ook totaal-leverancier te zijn qua advisering in ontwerp en aankleding. Dit kunnen we vanzelfsprekend verzorgen maar hiervoor huren we de expertise in. Wij focussen ons op voeding en daarin zijn we een autoriteit. Inrichting en sfeer komt daarbij wel op onze radar maar laten we graag over aan onze specialistische partners. Samen met u vormen we een consortium, want wij weten wat efficiënt is, wat goed verkoopt en hoe dit gepresenteerd moet worden.

Één aanspreekpunt voor alles

Wij kunnen je compleet ontzorgen door onze intensieve samenwerkingen met onze partners

Geen feest is ons te gek. daarom hebben we partners om ons te ondersteunen zodat we u helemaal kunnen ontzorgen en verbazen.

Filosofie

Aan de behoefte tot persoonlijk contact in een zakelijke sfeer is in een eeuw tijd niets veranderd. Nog steeds gaat er niets boven een goed gesprek, al kan men zich tegenwoordig 24/7 online oriënteren op de laatste marktontwikkelingen. Een welgemeende handdruk heeft nog steeds meer waarde dan een like op Facebook. Onze vakevenementen spelen hier direct op in.

In onze groeiende digitale wereld wordt het fysiek ontmoeten steeds belangrijker. Het is tenslotte één van de weinige manieren om met al onze zintuigen waar te nemen.

We kunnen je altijd helpen

Heeft u een droom of idee? Met 40 jaar ervaring hebben we veel dromen laten uitkomen. Neem ons mee en laat ons vertellen wat we voor je kunnen betekenen en zult de dag van je leven krijgen.


Ja, Ik geef tweetal.nl toestemming om mijn gegevens van dit formulier te verzamelen en op te slaan*

* Bekijk onze privacy voorwaarden