Elk congres is uniek

Als event en festival specialisten begrijpen we uw doelstellingen. Vertrouwen, het elkaar leren kennen en op elkaar kunnen bouwen levert veel tijd en geld op.

De tijd die u in ons investeert doet u éénmalig. U krijgt een vaste events manager toegewezen die voor elk events en/of festival uw aanspreekpunt zal zijn. 40 jaar ervaring is ons bewezen succes.

We weten wat we doen en u kunt zich bezighouden met de core-business. Tweetal is onderdeel van de Effektief Groep. U mag van ons als events & festival specialist verwachten dat u maximaal ontzorgd wordt.

Één aanspreekpunt voor alles

Wij kunnen je compleet ontzorgen door onze intensieve samenwerkingen met onze partners

Geen feest is ons te gek. daarom hebben we partners om ons te ondersteunen zodat we u helemaal kunnen ontzorgen en verbazen.

Zakelijk inzicht

Bij elk evenement hoort een functionele locatie, een kloppend inrichtingsplan, het juiste eten en drinken en passende geuren, kleuren en geluiden.
Indrukken beklijven het beste als alle zintuigen op de juiste manier worden geprikkeld. Het congrescentrum biedt hét concept voor een succesvolle vergadering, congres, training of presentatie. Bespeel de zintuigen van uw gasten en creëer de juiste sfeer voor een optimaal resultaat.
U kiest de locatie die het beste past bij de doelstelling van uw congres. Met ons beproefde concepten brengen we uw gasten of deelnemers in de juiste sfeer, zodat uw boodschap hoe dan ook overkomt.

We kunnen je altijd helpen

We helpen u graag uw zakelijk evenement te realiseren. We houden van verbazen, verbinden en verrassen


Ja, Ik geef tweetal.nl toestemming om mijn gegevens van dit formulier te verzamelen en op te slaan*

* Bekijk onze privacy voorwaarden