BRUILOFT

Van ‘dream’ tot de ‘day-after’

Heeft u een droom of idee? Met de 40 jaar ervaring van Tweetal hebben we er al velen laten uitkomen.

Neem ons mee en laat ons vertellen wat we voor je kunnen betekenen en je zult de dag van je leven hebben. We weten als geen ander dat grote, kleine evenementen en intieme momenten een echte belevenis moeten zijn. Tweetal heeft alles in huis en eventueel kunnen we faciliteren dat deze momenten professioneel worden vastgelegd of met professioneel muziek worden begeleid

LEES VERDER

CONGRESS

Elk congres is uniek

Als event en festival specialisten begrijpen we uw doelstellingen. Vertrouwen, het elkaar leren kennen en op elkaar kunnen bouwen levert veel tijd en geld op.

De tijd die u in ons investeert doet u éénmalig. U krijgt een vaste events manager toegewezen die voor elk events en/of festival uw aanspreekpunt zal zijn. 40 jaar ervaring is ons bewezen succes.

We weten wat we doen en u kunt zich bezighouden met de core-business. Tweetal is onderdeel van de Effektief Groep. U mag van ons als events & festival specialist verwachten dat u maximaal ontzorgd wordt.

LEES VERDER

EVENEMENT

Uw eventspecialist

In ons vak is het gebruikelijk dat Tweetal steeds verder wordt uitgedaagd door ook totaal-leverancier te zijn qua advisering in ontwerp en aankleding. Dit kunnen we vanzelfsprekend verzorgen maar hiervoor huren we de expertise in. Wij focussen ons op voeding en daarin zijn we een autoriteit. Inrichting en sfeer komt daarbij wel op onze radar maar laten we graag over aan onze specialistische partners. Samen met u vormen we een consortium, want wij weten wat efficiënt is, wat goed verkoopt en hoe dit gepresenteerd moet worden.

LEES VERDER

VERGADERING

U regelt de gasten, wij de rest

Onze vergaderarrangementen bieden de ideale combinatie van gemak en professionele voorzieningen. U hoeft zich alleen bezig te houden met uw gasten, de rest verzorgen wij. Eventueel kunt u de vergadering aanvullen met een lunch of diner. Zo is onze bakkerij uitermate geschikt om een presentatie te geven met een gepaste lunch. Of wellicht een avondvergadering met een bijpassend diner in de Pijp of de Sigaar.

LEES VERDER