BEAUSHELTER

Neutronstraat 3 | 9743 AM Groningen

Beaushelter, een loods met een unieke sfeer op het industrieterrein aan de Neutronstraat 3.  In een stijlvolle, warme, sprookjesachtige ambiance heeft u beschikking over een keuken, podium, lounge met openhaard, fantastische verlichte onixbar en sfeer- volle binnentuin. U kunt terecht bij Beaushelter voor o.a. uw bedrijfsfeest, event, oratie of huwelijk.

De rode loper wordt voor u uitgerold, vuurkorven branden, plaids liggen klaar. Er is Live Cooking buiten met onze Greenegg XXL en onze mobiele pizza oven. Ook het reserveren van een buitenbar is mogelijk. In het voorjaar is het echt genieten in de prachtige tuin waar de beplanting volop in bloei staat. Het is mogelijk om een gedeelte te overkappen tegen zon- of regen.

De uniek verlichte onixbar in de loods, catering op maat en het podium maken het een toplocatie voor een partij van 120 tot 400 personen. Alle voorzieningen zijn geregeld. Er is krachtstroom, kleedruimte, keuken, koelruimte en een garderobe.
Er zijn parkeermogelijkheden voor de deur.

De locatie is ook zeer geschikt voor het geven van presentaties en als unieke congreslocatie te reserveren.

Of u nu een locatie zoekt voor een pop-uprestaurant, congres, jubilieum of thema-evenement, bij Beaushelter staan de deuren open. Wij denken graag met u mee. Vraag ons naar de mogelijkheden.

100 – 400
www.beaushelter.nl
088 – TWEETAL

VOORZIENINGEN

Beaushelter, onze sfeer is uniek. In een stijlvolle, warme ambiance heeft u de beschikking over een grote ruimte met keuken, podium, lounge met openhaard, verlichte onixbar en een sfeervolle binnentuin.

Wil je alle voorzieningen downloaden en printen?
Vul dan onderstaand formulier in:


Ja, Ik geef tweetal.nl toestemming om mijn gegevens van dit formulier te verzamelen en op te slaan*
[recaptcha]


* Bekijk onze privacy voorwaarden

NEEM EEN KIJKJE BINNEN (360 GRADEN)

Meer dan een mooie locatie!

Wij kunnen je compleet ontzorgen door onze intensieve samenwerkingen met onze partners:

Geen feest is ons te gek. daarom hebben we partners om ons te ondersteunen zodat we u helemaal kunnen ontzorgen en verbazen.