BAKKERIJ BLANCHE

Brugstraat 28/ Kleine der A 1 Groningen

Overdag kunt u heerlijk ontbijten, lunchen of genieten van een kop koffie in een unieke sfeer. Na 16.00 uur is de bakkerij beschikbaar voor een high tea, partij, feestje, promotie of informele borrel. In samenwerking met Restaurant de Pijp is er aansluitend een heerlijk diner mogelijk. Ook voor een presentatie, zakenlunch of vergadering staan wij graag voor u klaar. Wilt u in de bakkerij dineren? Wij bereiden de producten in eigen keuken en presenteren het in buffetvorm. Van soep tot salades en van pasta’s tot luxe belegde broodjes. Vraag ons naar de mogelijkheden.

30 – 50
www.bakkerijblanche.nl
088 – TWEETAL

FACT-SHEET

De schappen van Bakkerij Blanche zijn gevuld met heerlijk, natuurlijk en knapperig brood. Hoge muren, tientallen hangplanten, de combinatie van duurzame materialen zoals: marmer, koper, messing, blauw staal en beton, maken het interieur trendy, zorgen voor een huiselijke sfeer en geeft een luxe uitstraling. De verse, eenvoudige gerechten en de goede prijs-kwaliteitverhouding maken van Bakkerij Blanche een geliefde plek.

Bakkerij Blanche is geschikt voor het geven van (promotie-) borrels vanaf 14.00 uur voor gezelschappen tot 120 gasten.

Wilt u alle informatie ontvangen en de voorzieningen inzien? Vul dan onderstaand formulier in:


Ja, Ik geef tweetal.nl toestemming om mijn gegevens van dit formulier te verzamelen en op te slaan*
[recaptcha]


* Bekijk onze privacy voorwaarden

NEEM EEN KIJKJE BINNEN (360 GRADEN)

Één aanspreekpunt voor alles

Wij kunnen je compleet ontzorgen door onze intensieve samenwerkingen met onze partners

Geen feest is ons te gek. daarom hebben we partners om ons te ondersteunen zodat we u helemaal kunnen ontzorgen en verbazen.