DE SIGAAR

Hoge der A 2/ Brugstraat 27 9712 AC Groningen

Café De Sigaar stelt haar deuren graag open voor het geven van borrels, partijen of zakelijke bijeenkomsten. De unieke combinatie van Café De Sigaar met Miss Blanche Espresso- bar, biedt een flexibele ruimte met een capaciteit variërend van kleine gezelschappen tot grote groepen.

18 -30
www.cafedesigaar.nl
088 – TWEETAL

LEES VERDER

BAKKERIJ BLANCHE

Brugstraat 28/ Kleine der A 1 Groningen

‘s Avonds sluiten de deuren van Bakkerij Blanche en is de bakkerij beschikbaar voor een intiem partij, feestje, promotie of informele borrel. In samenwerking met Restaurant de Pijp is er aansluitend een heerlijk diner mogelijk. Ook voor een presentatie, zakenlunch of vergadering staan wij graag voor u klaar.

30 -50
www.bakkerijblanche.nl
088 – TWEETAL

LEES VERDER

DE PIJP

Hoge der A 3 | 9712 AC Groningen

Voor Private Dining reserveren wij graag het souterrain voor u. Gezelschappen tot 35 personen kunnen hier plaatsnemen aan een lange tafel. Tijdens het diner heeft u zicht op de keuken en ziet u de koks aan het werk. Ook een borrel, walking dinner of feest is mogelijk op deze locatie. De Pijp organiseert graag een geheel verzorgde borrel voor u (tot maximaal 90 personen).

10 – 90
www.depijpwinedine.nl
088 – TWEETAL

LEES VERDER

BEAUSHELTER

Neonstraat 3

Beaushelter, een loods op het industrieterrein aan de neutronstraat 3. De sfeer is uniek te noemen. In een stijlvolle, warme ambiance heeft u beschikking over een keuken, podium, lounge met openhaard, fantastische verlichte onixbar en sfeer- volle binnentuin. U kunt terecht bij Beau Shelter voor o.a. uw bedrijfsfeest, event, oratie of huwelijk.

100 -300
www.beaushelter.nl
088 – TWEETAL

LEES VERDER